لیست اختراعات سيد حامد موسوي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1394/11/12
تاریخ ثبت: 1396/05/18
مخترع/مخترعان: سيدحامد موسوي نژاد
خلاصه اختراع:

اختراع يك ميله توخالي از جنس پي وي سي با قطر 25تا 30 سانتيمتراست كه 10 سانتيمتر از مقطع دايره اي ان بريده مي شود و يك شكل سه ربع دايره در مقطع ايجاد مي كند و اين لوله به يك موتور الكتريكي از سطح مقطع لوله متصل مي شود.برشي در سطح خيابان يا جاده داده مي شودبه اندازه حجم اين لوله با مقطع سه ربع دايره به طوري كه اين ميله بتواند از طول داخل اين شكاف چرخانده شود و به داخل سطح جاده برود و بيرون بيايد با بيرون آمدن اين ميله از سطح روسازي راه ايجاد يك جدا كننده فيزيكي بين خطوط لاين هاي يك خيابان مي كند – همان كاري كه يك جدا كننده ترافيكي انجام ميدهد با اين تفاوت كه جدا كننده هاي معمول ثابت و غير قابل كنترل مي باشند ولي اين جدا كننده متحرك و قابل كنترل توسط متصديان ترافيك مي باشد.در زمان هايي كه جريان ترافيكي در يك جهت خيابان بسيار زياد و در جهت ديگر همان راه بسيار كم است مانند صبح ها كه جهت جريان ترافيكي از مناطق مسكوني به سمت مناطق تجاري – اداري- آموزشي مي باشد اين وسيله جدا كننده مكانيزه با افزودن مانع در جهت ترافيك عمده يك لاين اضافه مي كند و از جهت ديگر آن مي كاهد. و در عصر (اخر وقت) بر عكس عمل ميكند. كه باعث كاهش زمان تاخير و روانسازي جريان ترافيك كاهش زمان سفر افزايش سرعت سفر به ميزان بسيار قابل ملاحضه مي باشد.از طرفي مركز كنترل ترافيك مي تواند در ساعات اوج پيك ترافيك اين خطوط را كنترل كند.

تاریخ ثبت: 1396/09/11
خلاصه اختراع:

از اين اختراع ميتوان در صنعت نفت و گاز استفاده نمود. امروزه در صنايع نفت و گاز جهت برداشت حداكثري از مخازن زيرزميني با استفاده از روشهاي متفاوت، تكنولوژي اي نوين را براي تحقق هدف افزايش توليد از مخازن به كار ميگيرند. يكي از مهمترين فاكتورهايي كه باعث تشكيل رسوب در ديواره ي لوله ها ميشود وجود پتانسيل الكتريكي بين اجزا يا توده هاي آسفالتين با جداره ي رساناي لوله انتقال است كه باعث ميشود ذرات آسفالتين در طي گذر از لوله ناپايدار شده و رسوب گذاري نمايند. يكي از مشكلات بسيار مهم در صنعت نفت و گاز، ته نشيني مواد آلي سنگين مثل آسفالتين از فاز نفت در مخازن نفتي، تجهيزات بهره برداري و لوله هاي انتقال نفت است. يكي از پارامترهاي عملياتي مهم در فرآيند تشكيل رسوبات آسفالتين تغييرات دما ميباشد. در اين دستگاه دماي سيال عبوري از درون لوله با استفاده از آون كنترل ميشود. اين دستگاه به گونه اي طراحي شده است كه بتوان به تحليل تاثير پارامترهاي عملياتي بر رسوب گذاري آسفالتين درون لوله پرداخت و همچنين با استفاده از راهكارهايي مثل افزودن نانوذره به نفت، به كاهش رسوب گذاري آسفالتين درون لوله كمك كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/02/14
تاریخ ثبت: 1396/10/02
خلاصه اختراع:

اختراع مورد نظر روشي جديد، نوآورانه، اقتصادي و قابل اجراست كه براي تعيين نقطه‌ي شروع ناپايداري آسفالتين نفت خام و همچنين تعيين مقدار رسوب آسفالتين به ‌طور هم‌زمان در صنايع نفت و گاز پيشنهاد مي‌شود. در اين روش با استفاده از به‌كارگيري دو تكنيك وزن سنجي و نور سنجي به طور تركيبي با يكديگر، مي‌توان به تعيين نقطه ي شروع ناپايداري آسفالتين‌هاي موجود در سيال نفتي در كمترين زمان ممكن و با دقت بالا و همچنين با هزينه‌اي حداقلي نسبت به ساير روش‌هاي پيشين اقدام كرد. از مهم‌ترين مزاياي ابداع اين روش مي توان به افزايش يافتن دقت تشخيص نقطه‌ي شروع ناپايداري آسفالتين‌ها تا حد نانومتر به واسطه‌ي اندازه‌گيري چگالي نوري آسفالتين‌هاي محلول در نمونه‌ها و عدم نياز به تشخيص رسوبات تشكيل شده درون سيستم، امكان محاسبه‌ي هم‌زمان نقطه‌ي شروع رسوب‌گذاري و مقدار رسوب تشكيل شده كه يكي از ملزومات اصلي براي مهندسين مخازن به شمار مي‌آيد، امكان به‌كارگيري اين روش براي نفت‌هاي مختلف با درجه‌ي تيرگي و گرانروي متفاوت. امكان بررسي حضور عوامل خارجي مانند شوري، امولسيون‌هاي آب در نفت، نانو ذرات و غيره بر روي ناپايداري آسفالتين‌هاي سيستم با استفاده از اين تكنيك جديد بدون هيچ‌گونه محدوديت، افزايش سرعت ارائه‌ي نتايج در كمترين زمان ممكن، كاهش هزينه‌ها به واسطه‌ي عدم نياز به دستگاه‌هاي گران قيمت، نياز به حجم محدودي از نمونه (در حدود 2 الي 3 سي‌سي) به‌منظور انجام تست ها اشاره كرد.

تاریخ ثبت: 1398/08/27
خلاصه اختراع:

در اين اختراع از توليد پوست پرتقال اصلاح شده توسط سديم هيدروكسيد براي جذب زيستي تك جزئي متيلن بلو و جذب رقابتي سيستم دوجزئي متيلن بلو و كريستال ويولت موجود در پساب صنايع مختلف استفاده شده¬است. دربين انواع روشها، روش جذب¬سطحي به عنوان كم هزينه ترين و پربازده ترين روش شناخته شده است. همچنين، از ميان جاذب¬هاي مختلف، جاذبهاي زيستي به عنوان كارآمدترين جاذب¬ها در فرآيند جذب مورداستفاده قرار ميگيرند كه علاوه بر جذب آلاينده هاي موجود در پسابها، از تجمع پسماندهاي كشاورزي و ايجاد مشكلات ثانويه جلوگيري ميشود. در اين اختراع، پوست پرتقال اصلاح شده با سديم هيدروكسيد، گروه¬هاي كربوكسيلي بيشتري به عنوان محل¬هاي اتصال در اجزاي سلولزي توليد ميكند. اصلاح توسط محلول رقيق سديم هيدروكسيد به عنوان حلال بخش كوچكي از ليگنين و مواد آلي قابل انحلال در پسماندهاي گياهي، موجب بهبود نفوذ عوامل اصلاح كننده مانند سيتريك اسيد داخل جاذب زيستي، و در نتيجه روشي جهت افزايش جذب آلاينده، شناخته ميشود. نتايج آزمايشگاهي نشان ميدهد كه عملكرد بهتر جذب نمونه سنتزشده نسبت به نمونه هاي ديگر به علت دلايل زير ميباشد: 1. سديم هيدروكسيد به عنوان يك اصلاح كننده كارآمد و مقرون به صرفه براي اصلاح مواد ليگنوسلولزي ميباشد 2. مكانيسم اصلاح NaOH شامل انحلال ناخالصيها، افزايش نسبت مزوپور، ظرفيت تبادل كاتيون، و بار منفي روي زيست توده ميباشد 3. پوست پرتقال بدليل دارا بودن سطح بالاتر و منافذ بيشتر نسبت به ساير جاذبهاي زيستي بسيار كارآمد ميباشد 4. پوست پرتقال اساسا شامل سلولز، پكتين، ليگنين، رنگدانه هاي كلروفيل، و ساير هيدروكربنهايي با وزن مولكولي كم ميباشد. اين اجزاي سازنده شامل گروه هاي عاملي سطحي مختلفي مانند كربوكسيل(–COOH)، هيدروكسيل(–OH) و آميد(–N-H) ميباشد كه اين پسماند را به جاذبي براي حذف رنگدانه ها و فلزات سنگين از محلولهاي آبي تبديل ميكند. نمونه سنتز شده براي جذب زيستي رنگدانه هاي متيلن بلو و كريستال ويولت استفاده شد، كه در حضور 0.25g جاذب NOP در سيستم جذب دوجزئي متيلن بلو و كريستال ويولت و 0.2g در سيستم جذب تك جزئي متيلن بلو در mL100 محلول آبي متيلن بلو و كريستال ويولت با غلظتهاي متفاوت استفاده شد. ميزان جذب در سيستم تك جزئي 90% و در سيستم دوجزئي حدود 90% بود و اين نتيجه تطابق خوبي با نتايج حاصل از آناليزها دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/18
تاریخ ثبت: 1387/08/18
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1403/01/26
تاریخ ثبت: 1403/03/06
خلاصه اختراع:

دستگاه تمريني ورزشي خانگي و باشگاهي به منظور تقويت عضلات ناحيه مركزي و شكم، دستگاهي است كه كليه عضلات شكمي و پشتي و كمري را تمرين مي دهد. عضلات مركزي بدن در حفظ سلامت اسكلتي عضلاني و پيشگيري از بروز آسيب هاي ورزشي، نقش بسيار مهمي دارند. با توجه به اينكه در باشگاه هاي ورزشي براي تقويت عضلات ناحيه مركزي از چندين وسيله بدنسازي استفاده مي شود لذا هدف از اين اختراع طراحي يك وسيله ورزشي پرتابل و سبك جهت تقويت كليه عضلات ناحيه مركزي مي باشد. اين امر از طريق دو بازوي V شكل كه متحرك و مدرج بوده امكانپذير مي باشد بطوريكه دو سر بازوها از طريق تكيه گاه فومي به بدن متصل شده و دو سر ديگر نيز به يكديگر متصل هستند و فرد با اعمال نيرو و فشار مطابق با برنامه تمريني خود مي تواند اعمال فشار و نيروي لازم را صورت دهد.

موارد یافت شده: 7